Wilt u andere laten weten hoe de verzorging van de kat is geweest of een ander leuk berichtje achter laten?

Dat kan.

Op deze pagina kunt u berichten achter laten.

Commentaren: 11
 • #11

  Joke Ram (donderdag, 29 juli 2021 16:04)

  Wat zijn we blij met Natasja als verzorger van onze Boris en Bo tijdens onze vakantie.
  Geregeld kregen we foto’s en een update van ons stel.
  Zowel B&B als het huis zien er prima uit!!

 • #10

  Manja (dinsdag, 25 augustus 2020 23:18)

  Natasja heeft twee weken op mijn katten gepast. Ze hebben het prima gehad, lekker in hun eigen huisje. Bij terugkomst trof ik twee ontspannen katten aan. Heel fijn, volgende vakantie schakel ik Natasja zeker weer in!

 • #9

  Marijke, Lisse (woensdag, 05 februari 2020 19:03)

  Het was voor mij heel fijn dat Natasja tijdens mijn vakantie aan huis kwam om de katten te verzorgen. De katten waren bij terugkomst goed verzorgd en erg relaxed. Hartelijk dank Natasja, tot de volgende keer.

 • #8

  Anne-Marie Goovaerts, Lisserbroek (zaterdag, 19 oktober 2019 16:17)

  In september heeft Natasja 3 weken voor onze 17-jarige kater Filou gezorgd. Alle afspraken werden vooraf goed vast gelegd en Natasja stelde veel vragen om te weten hoe ze Filou zo goed mogelijk kon verzorgen. Wij vertrokken met een gerust hart, wetende dat Filou in goede handen was. Tijdens onze vakantie hield Natasja ons regelmatig op de hoogte en stuurde zij een foto door. Heel fijn gevoel om te weten dat hij de nodige aandacht kreeg. Nogmaals dank voor de goede zorgen en tot volgende keer!

 • #7

  Fam Poestkoke (Lisse) (dinsdag, 13 augustus 2019 19:03)

  Voor het tweede jaar achtereen maken wij gebruik van Natasja’s katten opvang. Wij zijn zeer positief over hoe Natasja de zaken aanpakt en uitvoert. Zij is zeer duidelijk in haar communicatie en doet wat ze afspreekt en omschrijft de afspraken duidelijk in een offerte vooraf. Onze kat Hummer is thuis in zijn eigen omgeving en krijgt hier de nodige aandacht. Tijdens onze vakantie stuurde Natasja ons diverse malen een Appje met foto’s van Hummer ��. Wij prijzen Natasja’s katten opvang hierbij dan ook echt aan voor mensen die ook nog opvang zoeken voor hun kat.

  Met vriendelijke groet,
  Fam Poestkoke

 • #6

  Ron en Verona van Leeuwen (zaterdag, 10 augustus 2019 20:59)

  In mei dit jaar heeft Natasja 8 dagen op onze toen 6 maanden oude Burmezen gepast. Twee keer per dag werd de kattenbak verschoond, kregen onze katertjes hun eten, hadden ze gezelschap, werd er met hen gespeeld EN kregen zij dus alle aandacht. Natasja is een fantastische kattenoppas die erg van katten houdt en absoluut weet hoe met ze om te gaan. Onze katertjes zijn prima verzorgd. Een hele fijne oplossing. Binnenkort vertrekken wij weer voor een vakantie
  en laten onze twee "jongens" met een gerust hart over aan de goede zorgen van Natasja.

 • #5

  Crista (woensdag, 19 juni 2019 07:06)

  Als je opzoek bent naar een lieve betrouwbare oppas voor je kat dan ben je bij Natasja aan het juiste adres. Zij heeft goed voor onze Phoebe gezorgd. Het was fijn om zo nu en dan even een appje te krijgen tijdens de vakantie. Geen gestresste Phoebe bij thuiskomst. Als we weer op vakantie gaan bellen we zeker Natasja. Nogmaals bedankt Natasja voor je goede zorgen, tot een volgende keer.

 • #4

  Chantal Elsgeest (zaterdag, 06 april 2019 11:56)

  Dit was voor mij de eerste keer dat ik op vakantie ging en er geen familie op mijn kat kon passen. En mijn kat verdient wel de beste oppas als ik weg ben. Dus na wat zoeken op internet kwam ik bij Natasja terecht. De site zag er goed uit en ik maakte een afspraak om kennis te maken. Dit was meteen goed en er werden meteen goede afspraken gemaakt. Toen ik op vakantie was kreeg ik regelmatig een foto en een tekst over hoe het ging, dit gaf mij een heel goed gevoel! Ik heb hierdoor de zorgen voor mijn kat los kunnen laten op vakantie. Ook bij terugkomst was alles in orde en kleine klusjes als brievenbus en kattenbak waren allemaal netjes, super fijn! Een volgende keer dat ik op vakantie ga, neem ik zeker weer contact op met Natasja!

 • #3

  Sjoerd en Simone (zaterdag, 23 februari 2019 15:14)

  Sinds wij in Noordwijk wonen hadden we een nieuwe kattenoppas nodig voor de vakanties. Deze hebben wij gevonden in de persoon van Natasja. Zij is een ware kattenfluisteraar die de katten compleet op hun gemak weet te stellen. Zij kreeg het eerder dan wij voor elkaar om onze langharige kat op z'n buik te mogen borstelen. Nu driemaal gebruik gemaakt van de diensten van Natasja, zelfs voor bijna 2 weken, en altijd een nette en verzorgde indruk. De beestjes zijn gelukkig.

 • #2

  Marleen Kortekaas (woensdag, 14 november 2018 20:36)

  Dank je wel Natasja voor de geweldige oppas.
  Dit was voor ons de eerste keer, maar zeker niet de laatste keer. Shakespeare en logan zien je graag terug. Top�

 • #1

  R. De Leeuw (woensdag, 31 oktober 2018 21:16)

  We hebben nu twee keer gebruik gemaakt van de kattenoppas aan huis en we hebben geen gestresste katten meer na de vakantie. Dat was na een kattenpension wel het geval. We gaan weer met een gerust hart op vakantie, wetende dat onze katten in goede handen zijn.