Wilt u andere laten weten hoe de verzorging van de kat is geweest of een ander leuk berichtje achter laten?

Dat kan.

Op deze pagina kunt u berichten achter laten.

Commentaren: 24
 • #24

  Desiree (donderdag, 29 februari 2024 21:01)

  Recent voor het eerst 'gebruik gemaakt' van Natasja's diensten en naar volle tevredenheid! Goede afstemming voor- en achteraf en regelmatig een update tijdens de vakantie. Kat blij, huis netjes, helemaal prima!

 • #23

  Hermien en Rian Rotteveel (donderdag, 01 februari 2024 09:15)

  Wij zijn ontzettend blij met Natasja!! In 2020 hebben wij haar leren kennen als een hele lieve vrouw, die zich volledig inzet om te zorgen voor onze kat. Eerst voor Peppy, en nu voor Puck!
  Ideaal een oppas in huis. Voor Puck, maar ook voor ons!
  Het geeft rust. En we worden via foto's en appjes op de hoogte gehouden hoe het gaat met Puck!
  Zo fijn.

 • #22

  Eveline en Michiel (donderdag, 04 mei 2023 21:23)

  Tijdens onze vakantie heeft Natasja ons regelmatig op de hoogte gehouden over onze mainecoontjes middels foto's met bijhorend commentaar. Daar konden wij uit opmaken dat het snel goed ging in het contact.
  Ons huis troffen wij na terugkomst geheel verzorgd aan en onze poezekinderen waren lekker relaxed. Gelukkig waren ze ook nog heel blij om ons weer te zien.
  De volgende vakantie is alweer bekend en ook deze keer laten wij Natasja weer heel graag de honneurs waarnemen. Natasja heeft ons vertrouwen!

 • #21

  Judith en Peter (maandag, 10 april 2023 17:21)

  Voor ons was het de eerste keer dat we de zorg van onze kat Syb gedurende een lang weekend uit handen gaven aan een "vreemde". Door mond-op-mond reclame zijn we bij Natasja uitgekomen en daar hebben we geen spijt van! Natasja weet veel over katten, verzorgt ze liefdevol met een persoonlijke touch en geeft ze duidelijk veel aandacht. Tijdens haar verzorgingsperiode stuurt ze je desgewenst een paar foto's toe en bij thuiskomst is je kat relaxter en minder gestresst als anders. Natasja komt haar afspraken na en is nauwgezet en schoon. Dat zie je o.a. terug aan hoe de voerbakjes netjes zijn afgewassen. Fijn om te weten dat je kat in goede handen is. We kunnen Natasja aan iedereen aanbevelen!

 • #20

  Ellen (dinsdag, 14 maart 2023 13:50)

  Vorige week heeft Natasja voor de eerste keer op onze twee katten gepast. Het is geweldig gegaan. Regelmatig kregen we leuke foto’s toegestuurd. Één van onze katten moest wel even wennen, maar met wat geduld is alles toch nog goed gekomen. Bedankt en er komen zeker nog veel meer oppas dagen voor Natasja in de toekomst.

 • #19

  Merel Mens (zondag, 03 juli 2022 21:28)

  Wij zijn ontzettend tevreden over de goede zorg die Natasja biedt aan onze kat. Ze is onlangs voor de derde keer bij ons langs geweest en voor de derde keer treffen wij een relaxte kat aan die niets te kort is gekomen. Dankzij Natasja gaan we met een gerust hart van huis. We kunnen haar zorg iedereen aanraden!

 • #18

  Marc en Annemarie (zondag, 01 mei 2022 12:10)

  Met een gerust gevoel zijn wij op vakantie gegaan (15 apr. t/m 24 apr. 2022) in de wetenschap dat Peentje in goede handen was bij Natasja.
  Met liefde, aandacht en verstand van zaken heeft Natasja, 10 dagen onze kat verzorgd na alle tevredenheid.
  De thuiskomst was ook een feest; alles zag er spik en span uit!
  Kortom, wij zouden zeker Natasja aanraden bij toekomstige klanten.

 • #17

  Yvonne Oostdam (maandag, 08 november 2021 09:06)

  Voor 't eerst hebben wij gebruik van jou mogen maken voor de zorg voor Pleuntje en Sjakie.
  Het gaf 'n gerust gevoel dat de katten in hun vertrouwde omgeving konden blijven.
  Je hebt ook echt de tijd voor ze genomen en de foto's die wij kregen waren heel leuk.
  Bedankt voor de goede zorgen en volgend jaar maken wij zeker weer gebruik van je goede zorgen.

 • #16

  Familie Spaan (dinsdag, 26 oktober 2021 22:13)

  Ondanks dat Noesje normaal gesproken behoorlijk eenkennig is en onbekenden zoveel mogelijk uit de weg gaat, kwam ze al tijdens het kennismakingsgesprek naast Natasja zitten. Aan het eind van het bezoekje liet ze zich zelfs even over haar koppie aaien. We droegen dus met een goed gevoel ons huis en onze poes aan Natasja over. Tijdens onze vakantie kregen we regelmatig een update met een foto van Noesje. Na een paar dagen ging ons meisje al naast Natasja op de bank liggen voor een lekkere kriebelsessie en nog een paar dagen later, kroop ze bij haar op schoot. Noesje heeft zelfs een cadeautje voor Natasja meegebracht (dode muis...dus of Natasja er erg blij mee was, is een ander verhaal...).

  Natasja is een betrouwbare, deskundige en lieve kattenoppas met veel aandacht voor de behoeften van de kat en de wensen van de bedienden. Na thuiskomst kwam Natasja nog een keer langs om te bespreken hoe het gegaan was en de sleutel terug te brengen. We hebben toen direct een optie op haar diensten genomen voor onze volgende vakantie want wij willen niets anders meer!

  Natasja, bedankt voor je goede zorgen en tot binnenkort.

  Noesje, Erik en Christel

 • #15

  Elly (woensdag, 20 oktober 2021 21:02)

  De goede en vertrouwde zorg van Natasja voor onze twee poezen maakte onze vakantie ontspannen. Regelmatig hield ze contact met ons en ze werd goed bevriend met de poes die nogal eens onverwacht kan uithalen. Voor herhaling vatbaar!

 • #14

  Marco, Anneke & Pluk (maandag, 13 september 2021 19:40)

  Wij waren aangenaam verrast hoe onze Pluk zich toch een beetje heeft laten zien en ook je updates waren super. Wij hadden er een heel fijn gevoel bij en zullen zeker vaker van je diensten gebruik gaan maken. Super bedankt en tot snel!!! Liefs, Marco, Anneke en Pluk.

 • #13

  Kim (zondag, 12 september 2021 11:39)

  Vorige week was het de eerste keer dat je voor onze katten Pebbles en Alf hebt gezorgd, en zeker niet de laatste keer. Zo fijn die goede zorg gewoon lekker thuis.. bedankt! Groetjes Kim

 • #12

  Jan en Natascha (vrijdag, 10 september 2021 13:41)

  Super bedankt dat je de afgelopen 2 weken weer zo liefdevol voor onze 2 katten hebt gezorgd en onze Poek 2 keer per dag zijn insuline hebt toegediend. Zonder jou zouden onze vakanties een stuk minder ontspannen zijn. Het was allemaal last minute en gelukkig ben jij heel flexibel. Ook de foto's die je stuurt waarderen wij enorm.
  Tot de volgende keer en voor iedereen die op zoek is naar een kattenoppas. Zoek niet verder, met Natasja heb je de perfecte oppas gevonden.

 • #11

  Carola Koek (vrijdag, 03 september 2021 13:49)

  Wat een fijn idee was het dat tijdens onze vakantie onze twee Britten in goede handen waren!
  Natasja heeft ons verrast met haar passie. Een warm hart voor mens en dier, een schoon huis bij terugkomst, goede duidelijke communicatie en het allerbelangrijkste een SUPER verzorging voor onze poezels. Echt om aan te bevelen. Wij doen dit volgende keer weer.

  Bedankt Natasja!

 • #10

  Annemieke Hermsen (woensdag, 25 augustus 2021 13:17)

  Wij kunnen echt niet meer zonder! Al een aantal jaar maken wij gebruik van Natasja als we langer dan 2 dagen van huis gaan. Onze kat Caslan, die al op leeftijd is, behoeft naast een dagelijkse knuffel, eten en drinken ook medicatie. Ook daarvoor draait Natasja haar hand niet om. Ze heeft ons zelfs geleerd hoe we de medicatie zelf op een makkelijkere manier toe kunnen dienen. iedere dag neemt ze echt de tijd voor Caslan en stuurt regelmatig een fotootje met update. Wij kunnen inmiddels niet meer zonder ;-).

 • #9

  Heleen (Noordwijk) (donderdag, 19 augustus 2021 20:26)

  Natasja is een geweldige kattenoppas. Wij zijn heel erg blij met haar. Ze wist al snel het vertrouwen te winnen van ons 'traumakatje', wat echt uitzonderlijk is. Dankzij Natasja's goede zorgen en regelmatige updates hebben wij een heerlijke zorgeloze vakantie gehad. We gaan zeker vaker van haar diensten gebruik maken :-)

 • #8

  Dennis S. 10-08-2021 (zondag, 15 augustus 2021 21:18)

  Toen ons buurmeisje plots niet kon oppassen; kwamen wij gelukkig al snel op het spoor van Natasja. Snelle afspraak, duidelijke info vooraf; zodat wij met een gerust hard op vakantie konden gaan. Pluk
  en Yip konden het al snel goed met haar vinden en waren in goede en vertrouwde handen. Ze zijn met heel veel liefde verzorgd. En wat waren we blij met de foto’s en berichten die we tijdens onze
  vakantie mochten ontvangen.
  Dank je wel lieve Natasja. Pluk en Yip missen je al; maar zien je zeker nog eens terug! Liefs uit Noordwijk

 • #7

  Joke Ram 29-07-2021 (zondag, 15 augustus 2021 21:17)

  Wat zijn we blij met Natasja als verzorger van onze Boris en Bo tijdens onze vakantie.
  Geregeld kregen we foto’s en een update van ons stel.
  Zowel B&B als het huis zien er prima uit!!

 • #6

  Manja 25-08-2020 (zondag, 15 augustus 2021 21:16)

  Natasja heeft twee weken op mijn katten gepast. Ze hebben het prima gehad, lekker in hun eigen huisje. Bij terugkomst trof ik twee ontspannen katten aan. Heel fijn, volgende vakantie schakel ik
  Natasja zeker weer in!

 • #5

  Fam Poestkoke (Lisse) 13-08-2019 (zondag, 15 augustus 2021 21:15)

  Voor het tweede jaar achtereen maken wij gebruik van Natasja’s katten opvang. Wij zijn zeer positief over hoe Natasja de zaken aanpakt en uitvoert. Zij is zeer duidelijk in haar communicatie en doet
  wat ze afspreekt en omschrijft de afspraken duidelijk in een offerte vooraf. Onze kat Hummer is thuis in zijn eigen omgeving en krijgt hier de nodige aandacht. Tijdens onze vakantie stuurde Natasja
  ons diverse malen een Appje met foto’s van Hummer ��. Wij prijzen Natasja’s katten opvang hierbij dan ook echt aan voor mensen die ook nog opvang zoeken voor hun kat.

 • #4

  Ron en Verona van Leeuwen 10-8-2019 (zondag, 15 augustus 2021 21:15)

  In mei dit jaar heeft Natasja 8 dagen op onze toen 6 maanden oude Burmezen gepast. Twee keer per dag werd de kattenbak verschoond, kregen onze katertjes hun eten, hadden ze gezelschap, werd er met
  hen gespeeld EN kregen zij dus alle aandacht. Natasja is een fantastische kattenoppas die erg van katten houdt en absoluut weet hoe met ze om te gaan. Onze katertjes zijn prima verzorgd. Een hele
  fijne oplossing. Binnenkort vertrekken wij weer voor een vakantie
  en laten onze twee "jongens" met een gerust hart over aan de goede zorgen van Natasja.

 • #3

  Crista 19-6-2019 (zondag, 15 augustus 2021 21:14)

  Als je opzoek bent naar een lieve betrouwbare oppas voor je kat dan ben je bij Natasja aan het juiste adres. Zij heeft goed voor onze Phoebe gezorgd. Het was fijn om zo nu en dan even een appje te
  krijgen tijdens de vakantie. Geen gestresste Phoebe bij thuiskomst. Als we weer op vakantie gaan bellen we zeker Natasja. Nogmaals bedankt Natasja voor je goede zorgen, tot een volgende keer.

 • #2

  Chantal Elsgeest 6-4-2019 (zondag, 15 augustus 2021)

  Dit was voor mij de eerste keer dat ik op vakantie ging en er geen familie op mijn kat kon passen. En mijn kat verdient wel de beste oppas als ik weg ben. Dus na wat zoeken op internet kwam ik bij
  Natasja terecht. De site zag er goed uit en ik maakte een afspraak om kennis te maken. Dit was meteen goed en er werden meteen goede afspraken gemaakt. Toen ik op vakantie was kreeg ik regelmatig een
  foto en een tekst over hoe het ging, dit gaf mij een heel goed gevoel! Ik heb hierdoor de zorgen voor mijn kat los kunnen laten op vakantie. Ook bij terugkomst was alles in orde en kleine klusjes als
  brievenbus en kattenbak waren allemaal netjes, super fijn! Een volgende keer dat ik op vakantie ga, neem ik zeker weer contact op met Natasja!

 • #1

  Sjoerd en Simone 23-02-2019 (zondag, 15 augustus 2021 21:11)

  Sinds wij in Noordwijk wonen hadden we een nieuwe kattenoppas nodig voor de vakanties. Deze hebben wij gevonden in de persoon van Natasja. Zij is een ware kattenfluisteraar die de katten compleet op
  hun gemak weet te stellen. Zij kreeg het eerder dan wij voor elkaar om onze langharige kat op z'n buik te mogen borstelen. Nu driemaal gebruik gemaakt van de diensten van Natasja, zelfs voor bijna 2
  weken, en altijd een nette en verzorgde indruk. De beestjes zijn gelukkig.